KANTORPARKENS UNGDOMSKLUB

“Det handler om at skabe tryghed, men BY RUM LABORATORIET har tilføjet kunst og design til den idé.”

Yusuf, leder og pædagog i Kantorparkens Ungdomsklub.

Hvad betyder samarbejdet med BY RUM LABORATORIET for dig som leder?

Det betyder at vi og vores unge får mulighed for at samarbejde med andre fagpersoner og se på tingene med andre briller. Det er eksempel vis fedt at vores unge har mødt en landskabsarkitekt og har fået et indblik i hvordan en landskabsarkitekt arbejder. Det har været med at rykke i deres tankebaner og der en af de unge som har udtrykt, at han godt kan se sig selv som arkitekt.

De idéer og den brainstorm vi laver i BY RUM LABORATORIET giver nye perspektiver til hvad og hvordan vi kan gøre. Jeg har prøvet at forklare de unge hvad BY RUM LABORATORIET handler om, men da de selv møder Martin og hører hans idéer, stiger motivationen og engagementet til projektet. Det er helt vildt fedt at opleve.

Hvad betyder det for de unge, at BY RUM LABORATORIET er her?

De unge tager godt imod det. De er fuldt engagerede og spørger ofte ind til det. Det er noget de virkelig ser frem til, desværre har vi på grund af corona været nød til at aflyse en af gangene.

Hvad er det ved BY RUM LABORATORIET der motiverer de unge?

Vores primære tema er lys i området og hvordan vi med mere belysning kan skabe mere tryghed for os selv og for beboerne. Det handler om at skabe tryghed, men BY RUM LABORATORIET har tilføjet kunst og design til den idé. Dermed behøver det ikke kun at handle om det tryghedsskabende, med at det kan faktisk også være et projekt, der når ud over det.

Hvad betyder samarbejdet med BY RUM LABORATORIET for personalegruppen?

Personalet får jo mulighed for at involvere sig i et nyt projekt. De får mere ejerskab ved at være med til at ændre nogle ting i selve området udenfor. Det styrker vores fællesskab.

KANTOR UNGDOMSSKLUB

Klubben er for unge fra 7. klasse og op efter. Den tilbyder forskellige aktiviteter både indendørs og udendørs. Klubben har sit eget træningslokale og arrangerer lektiecafé med lektiehjælere. Der arbejdes I klubben med demokratiprocesser og uddannelsesvalg.

  • Tilbudstype: Ungdomsklub.
  • Beliggenhed: København NV
  • Normering: fra 7. klasse.
  • Aktiviteter: Fodbold, træningsrum, musik, lektiecafé og mad.
  • Udendørs faciliteter: Gårdsplads, basketbane, græsareal.